Werken bij NRC

Werken bij NRC

Samen werken aan de toekomst

Voor onze medewerkers creëren wij een veilige en stabiele werkomgeving die maximaal bijdraagt aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hecht NRC veel waarde aan persoonlijke aandacht voor iedere medewerker en dagelijks werkplezier. Binnen NRC dagen we onze medewerkers voortdurend uit. Met elkaar geven wij invulling aan onze kernwaarden: trots, integer en grensverleggend.

We zien dit terug in alles wat wij doen: in hoe we samen werken, in hoe we onze projecten organiseren en in hoe we met respect met elkaar omgaan. Innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen zijn onze dagelijkse speerpunten.

Heb je een passie voor techniek die constant in ontwikkeling is en wil jij samenwerken in een hecht team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Ben je enthousiast, weet je van aanpakken en word je graag uitgedaagd om mee te denken aan verbeteringen? Kijk dan of er een passende functie voor jou bij is of stuur ons een open sollicitatie.

Van stageplekken tot full time vacatures

Kom jij ons team versterken?

Onze cultuur

Ruimte voor ontwikkeling

Wij geloven dat onze mensen het gezicht van NRC zijn. Daarom zoeken we collega’s die dezelfde toewijding hebben aan innovatie, veiligheid en klantgerichtheid als wij.

Onze collega’s zijn mensen die positief zijn ingesteld, affiniteit hebben met techniek, gepassioneerd en gemotiveerd zijn. Stel jij vragen, leer je van je fouten en help je ons dingen te verbeteren?

Werken bij NRC geeft je de vrijheid om je verder te ontwikkelen, je carrière te laten groeien en deel uit te maken van een team van toegewijde enthousiaste professionals. Wat kenmerkt werken bij NRC:

  • Open managementstijl
  • Samenwerken o.b.v. vertrouwen
  • Teamspirit
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Internationale projecten
  • Gepassioneerde en trotse collega’s
  • Korte lijnen
  • Open- en no-nonsense cultuur
Enthousiast geworden maar staat jouw functie er niet bij?

Stuur dan een open sollicitatie

Afwisselend werk in een internationale omgeving vol doorgroeimogelijkheden.